Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: BOSSBON, ΑΕΤΟΙ, MFAP, AUTOLINE, SURECOAT, MAXDURE
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 9000000-12000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1996
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Εισαγωγή

Η αυτοκίνητη Co. προμηθειών Bangrong Shenzhen, ΕΠΕ βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Shishan, νέα ζώνη Guangming, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ της Κίνας, που καλύπτει έναν τομέα πάνω από 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Είμαστε πολύ πεπειραμένοι στον τομέα χρωμάτων με μια ιστορία περισσότερο από 20 έτη. Έχουμε εισαγάγει πολύ προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής χρωμάτων, εξοπλισμός δοκιμής, για να παραγάγουμε ποικίλα χρώματα με το υψηλό σημείο και τη σταθερή ποιότητα, όπως το χρώμα επισκευής αυτοκινήτων, βιομηχανικό χρώμα, χρώμα πινάκων διαφημίσεων, χρώμα μετάλλων, χρώμα επίπλων, UV χρώμα, πλαστικό χρώμα και ούτω καθεξής. Περάσαμε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001. Το τμήμα Ε&Α μας, με περισσότερο από 20 επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό, οι χημικοί μηχανικοί, κρατούν τον αυστηρό έλεγχο από τις πρώτες ύλες που εξετάζει στην ποιοτική εγγύηση στις διαδικασίες παραγωγής, andwe επίσης συμμετέχετε στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων και του δοσίματος στους πελάτες της επαγγελματικότερης υπηρεσίας. Η άριστη ποιότητα και η επαγγελματική υπηρεσία μας κάνουν να γίνουμε ο μακροπρόθεσμος προμηθευτής χρωμάτων της ομάδας Foxconn, της επιχείρησης Huawei, της Sony και μερικών μεγάλων διεθνών επιχειρήσεων.

Οι πελάτες και οι προμηθευτές μας είναι ακέραιοι στην ιστορία έτους επιτυχίας μας. .during 20+, έχουμε αυξηθεί από το singal εργοστάσιο χρωμάτων για να γίνουμε αυτοκίνητος aftermarket προμηθευτής βιομηχανίας. Είμαστε όχι μόνο ο προμηθευτής χρωμάτων αυτοκινήτων, αλλά και όλα τα είδη προμηθευτή προϊόντων προσοχής αυτοκινήτων με υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή, όπως την τρίβοντας ένωση, την καλύπτοντας ταινία, το μαξιλάρι μαλλιού, το πυροβόλο όπλο ψεκασμού, τη γυαλίζοντας μηχανή, putty spatula, το φίλτρο, το διηθητήρα, το συγκολλητικό έγγραφο, κ.λπ. Μπορούμε να συνδυάσουμε όλους αυτούς τους αγαθά και ανεφοδιασμό στους πελάτες. Είμαστε ο επαγγελματικός προμηθευτής σας για τα αυτοκίνητα aftermarket προϊόντα!

 

Κίνα Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Ιστορία

1996, εργοστάσιο που καθιερώνεται.
το 2013, επιχείρηση πωλήσεων στο Χονγκ Κονγκ που ιδρύονται, και αρχίζουμε να εξάγουμε.
το 2014, προσθέτοντας δύο γραμμές παραγωγής λόγω επεκτείνεται των αγορών.
το 2015, μπαίνοντας στην αγορά της Νότιας Ασίας, παραγμένες οι προϊόντα ετήσια πωλήσεις μας είναι πάνω από $5 εκατομμύρια.
το 2016, χρώμα αυτοκινήτων πωλήθηκε σε όλο τον κόσμο, και η ποιότητα και η τεχνολογία των προϊόντων μας συστήνονται ιδιαίτερα από τους σφαιρικούς πελάτες μας.
2017, κινημένος προς το νέο κτίριο γραφείων λόγω της επέκτασης κλίμακας.
2018, αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας για την παροχή των κατάλληλων προϊόντων μας σε περισσότερους πελάτες πέρα από τον κόσμο.
2019, σταθερή και ομαλή ανάπτυξη.
2020, αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας πάλι για τις αναπτυξιακές ανάγκες της επιχείρησής μας.
Το 2021, η αυτοκίνητη Co. προϊόντων Shenzhen Bangrong επιχείρησης πωλήσεων, ΕΠΕ κλάδος Foshan καθιερώθηκε.

Υπηρεσία

1. Υπηρεσία cOem παρεχόμενη. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κάνουμε για τους πελάτες για τα εμπορικά σήματά τους.

2. Γρήγορη παράδοση. Μπορούμε να τελειώσουμε την παραγωγή και να παραδώσουμε/στέλνουμε τα αγαθά μέσα σε 7 έως 10 ημέρες μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται.

3. Θα παραγάγουμε τα προϊόντα σύμφωνα με το αίτημα των πελατών, την ποιότητα και την ειδική απαίτηση.

4. Παρέχουμε τα προωθητικά δώρα στους πελάτες. Εάν οι πελάτες έχουν το εμπορικό σήμα τους, τα προωθητικά δώρα θα είναι με το εμπορικό σήμα και το σχέδιό τους.

5. Θα δώσουμε πλήρως την υποστήριξη στους πελάτες.

Η ομάδα μας

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: 1 ΠΡΟΣΩΠΟ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 38 ΑΤΟΜΑ

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: 20 ΠΡΟΣΩΠΑ

QC ΤΜΉΜΑ: 10 ΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΜΉΜΑ Ε&Α: 8 ΠΡΟΣΩΠΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΆΤΩΝ): 15 ΑΤΟΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: 8 ΠΡΟΣΩΠΑ

FAQs

1, είναι εσείς ένα εργοστάσιο ή μια εμπορική επιχείρηση;

Α: Είμαστε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο χρωμάτων με την ιστορία 20 years'+. Παράγουμε το χρώμα αυτοκινήτων κυρίως, και επίσης το βιομηχανικό χρώμα, το ξύλινο χρώμα, το πλαστικό χρώμα, κ.λπ. Εκτός από το χρώμα, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τα εξαρτήματα προσοχής αυτοκινήτων, όπως, τρίβοντας την ένωση, το πυροβόλο όπλο ψεκασμού, τα γυαλίζοντας μαξιλάρια, τα μαξιλάρια μαλλιού, το λειαντικό έγγραφο, την καλύπτοντας ταινία, το φίλτρο, το διηθητήρα, putty spatula, κ.λπ.

2, τι είναι το σύστημα χρωμάτων αυτοκινήτων σας;

Α: Παράγουμε το ακρυλικό χρώμα αυτοκινήτων refinish, το μέσο στερεό (κράτη μέλη) και το υψηλό στερεό σύστημα (HS).

3, τι είναι η εφαρμόσιμη σειρά των προϊόντων σας;

Α: αυτοκίνητο, φορτηγό, προϊόντα επιφάνειας μετάλλων, προστατευτικό κιγκλίδωμα, πίνακας διαφημίσεων, κ.λπ.

4, κάνουν την επιχείρησή σας μπορούν να παρέχουν τα δείγματα στη δοκιμή; Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;

Α: Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα δωρεάν. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 100cartons.

5, κάνουν την επιχείρησή σας παρέχουν την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Α: Ναι, εάν υπάρχει ένα αίτημα, οι μηχανικοί μας μπορούν να επισκεφτούν τους πελάτες και να παρέχουν την επαγγελματική λύση.

6, εάν έρχομαι στην Κίνα, πώς μπορώ να βρώ το εργοστάσιο και την επίσκεψή σας;

Α: Χαιρετίζουμε θερμά την επίσκεψή σας στο εργοστάσιο και την επιχείρησή μας. Ο οδηγός μας μπορεί να πάει στον αερολιμένα ή τη διορισμένη θέση να σας επιλέξει μέχρι το εργοστάσιό μας.